Over ons

  1. Home
  2. Over ons

Over NextGen Gevelsystemen

NextGen gevelsystemen zijn geavanceerde technologieën die worden gebruikt in de bouw om de efficiëntie en duurzaamheid van gebouwen, nieuwbouwprojecten, te verbeteren. De gevelsystemen omvatten geavanceerde materialen, ontwerpen en applicatietechnieken die beter aansluiten bij de milieueisen van vandaag en ook van morgen, helpen energie en kosten te besparen. Veel NextGen gevelsystemen richten zich op het verbeteren van de thermische en akoestische isolatie, het verhogen van de duurzaamheid en het verminderen van de CO2-uitstoot van gebouwen.

Enkele gevelafwerkingen

E-board en Steenstrips
Gevelhout
Gevelstuc
Gevelpanelen met diverse materialen

Welke geveloplossing past het beste bij u?

Er kunnen verschillende soorten gevelafwerkingen bepaald worden voor een woning, afhankelijk van de esthetische uitstraling en de functionaliteit die gewenst is. Sommige factoren die meespelen bij het bepalen van de gevelafwerking zijn:

Stijl

De stijl van de woning kan bepalen welke soort afwerking geschikt is. Bijvoorbeeld, een moderne stijl zou kunnen gebruik maken van gevelstuc en/of  meer glas, terwijl een traditionelere stijl zou kunnen gebruiken van steenstrips of natuursteen.

Duurzaamheid

Sommige materialen zijn beter bestand tegen weersinvloeden en veroudering dan andere. U dient rekening te houden met de gewenste levensduur van uw woning en de geschiktheid van de gevelafwerking.

Isolatie

Sommige gevelafwerkingen bieden beter isolerend vermogen dan andere. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij het bepalen van de energie-efficiëntie van het gebouw.

Kosten

Het budget is vaak een belangrijke factor bij het bepalen van de gevelafwerking. Sommige materialen zijn duurder dan andere, dus u dient rekening houden met het beschikbare budget.

Onderhoud

Sommige gevelafwerkingen vereisen meer onderhoud dan andere. Er zal rekening houden met de onderhoudsbehoefte en de mogelijkheid om de gevel in goede staat te houden. Met de juiste materialen en afwerking, kan uw gevel voor een lange periode, onderhoudsvrij blijven.