Gevelstuc

  1. Home
  2. Gevelstuc

Ons gevelisolatiesysteem pakt het gebouw van buitenaf in en vormt de ‘jas’ van het gebouw

Buitengevelstuc is een specifiek systeem dat bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. Het wordt gemaakt van een speciaal mengsel van kunststoffen, additieven en minerale materialen, en wordt in verschillende lagen op de buitengevel aangebracht.

Een van de voordelen van buitengevelstuc is dat het weersbestendig is en niet snel verkleurt, wat betekent dat het jarenlang in goede staat blijft. Het is ook waterdicht en ademend, waardoor het geschikt is voor gebruik op muren die blootgesteld zijn aan regen en vocht. Bovendien is buitengevelstuc gemakkelijk te verwerken en te onderhouden, en het is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor veel verschillende soorten gebouwen.

Het is belangrijk om te overleggen met NextGen voordat u besluit neemt om buitengevelstuc te gebruiken, aangezien sommige soorten muren of gevels niet geschikt zijn voor dit type bekleding. Bovendien is het aan te raden om te overwegen welke specifieke eigenschappen het materiaal moet hebben, zoals UV-bestendigheid, weersbestendigheid en ademend vermogen, voordat je een keuze maakt.

  Op basis van polystyreen of minerale steenwol

  Dampopen voor een ademend binnenklimaat

  Waterafstotend en zelfreinigend na afwerking

  Waterafwijzend

  Lange levensduur

Opbouw van het systeem