E-Board en steenstrips

  1. Home
  2. E-Board en steenstrips

Het E-Board systeem is een complete totaaloplossing voor renovatie en nieuwbouw. Hiermee renoveert én isoleert u in één handeling een woning, bedrijfsgebouw of kantoor. Het eindresultaat heeft de uitstraling en kwaliteit van een massieve baksteen, zowel in een traditionele als moderne stijl. Het gebouw voldoet aan de laatste comfort-verhogende isolatienormen en krijgt een enorme upgrade aan de buitenkant.

Op het E-Board systeem worden de steenstrips verlijmd

Steenstrips, worden in verschillende uitvoeringen geleverd, deze zijn 2 cm dik en hebben dezelfde technische eigenschappen als gevelstenen. Ze helpen u om een indrukwekkend resultaat neer te zetten én verkleinen de ecologische voetafdruk van een bouwproject. Steenstrips zijn bovendien licht van gewicht en zijn te verwerken met isolatiesystemen zoals E-Board en vliesgevelsystemen zoals Signa.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Daarnaast bieden steenstrips de volgende voordelen:

 Ruimtebesparend: steenstrips zijn dun en ideaal om een bestaande gevel in een nieuw jasje te steken. In vergelijking met volle gevelstenen bespaart u met steenstrips al snel 8 cm in muurdikte. Hierdoor is er meer ruimte voor isolatie.

  Breed assortiment: niet alleen gezaagde baksteenstrips van alle gevelstenen, maar ook een eigentijds en compleet aanbod van nóg slimmere en duurzame ECO baksteenstrips.

  Snel te plaatsen: het plaatsen van steenstrips gaat sneller dan het plaatsen van volle bakstenen. En dat zonder extra aanpassingen aan ramen of deuren.

Na afwerking niet te onderscheiden van een traditionele bakstenen muur.

Ideaal in combinatie met isolatie: steenstrips kunnen rechtstreeks op isolatiepanelen gelijmd worden. Zo isoleert en vernieuwt u uw gevels in één klap. Bekijk voor meer informatie ons E-Board® isolatiesysteem.

Ook voor hoeken: naast vlakke strips bestaan er ook hoekstrips, voor een perfecte bekleding van de hoeken bij ramen, deuren en muren.

Diverse toepassingen: baksteenstrips zijn ideaal voor plafondbekledingen en overkragingen.